Emily

Emily

  • Emily replied to the topic Land Textures not loading in in the forum Mod Support 1 month ago

    OKAY I FIXED IT

    https://forum.sureai.net/viewtopic.php?t=11246

    Swapped to a vanilla Nexus profile to clear the pipes.  Used this to purge the Skyrim data in case any Enderal stuff got left behind (that would explain the meshes).  Used TESV to clean it out and LOOT to make sure everything afterward was shipshape.  Reinstalled Skyrim Romance en…[Read more]

  • Emily replied to the topic Land Textures not loading in in the forum Mod Support 1 month ago

    Ah!  Well huh.  Sorry I haven’t posted those screenshots, I have family visiting so I’ve not had much time for playing, but I wonder if it might have something to do with Enderal specifically.  I might check with them.

  • Emily replied to the topic Land Textures not loading in in the forum Mod Support 1 month ago

    To be honest, anything.  It started with just ambient rocks, which I tried to ignore because that doesn’t matter that much, but then Valtheim towers were just…like grey blanks, and the “doorways” were completely black.  I warped back to Whiterun and some houses were just covered by a sort of loose mesh, then the floor had weird jagged edges, t…[Read more]

  • I just reinstalled Skyrim Romance after not using it for awhile, didn’t want to take chances so I reinstalled everything manually.  I went in, everything seemed fine at first, but now I’m getting to points in the game where huge chunks of texture just aren’t loading in at all, replaced with ugly grey meshes.  I don’t see anything else that’s q…[Read more]

  • Emily became a registered member 1 year, 2 months ago